Într-o lume a perfecțiunii și a zâmbetelor fără cusur, Academia Elena Copăceanu își propune să readucă bucuria și pe chipul unor supraviețuitori. Oameni simpli, puternici, care au nevoie de “Frumusețe după cancer”. Ne-am alăturat unui proiect curajos al Asociației "We care for people" pentru a reda o frumusețe aparte, care răzbate de sub multă luptă.

Suntem onorați și mândri de a fi parte într-un proiect care intenționează să depășească bariera mentalității pacientelor de a se mulțumi cu supraviețuirea. În acest sens, ne implicăm emoțional, educațional și social pentru a reda zâmbetul pacienților care suferă de cancer.

Tratamentele oncologice sunt dificile și conduc adesea la pierderea genelor și a sprâncenelor. Academia Elena Copăceanu încurajează pacientele să nu își piardă feminitatea și atractivitatea. Prin pigmentarea sprâncenelor sau aplicarea genelor, reușim să aducem încredere, speranță și motivație. Ne inspiră, ne emoționează și ne încurajează povestea fiecărei paciente. Prin munca noastră, reușim să ameliorăm efectele secundare ale acestei boli.

Societatea trasează strandarde înalte de frumusețe, iar pacientele ajung să se autoizoleze sau să fie stigmatizate social. Ne mândrim cu rezultate impecabile, însă aceast proiect ne dovedește că misiunea noastră este și mai importantă. Avem experiență în domeniul frumuseții și sprijinim cu profesionalism femeile care au nevoie de serviciile noastre. Reconstrucția sprâncenelor post-chimioterapie poate reprezenta redarea rolului în societate. Estetica înseamnă magie, frumusețe fără complexe și bucurie. Iar femeile care întâmpină astfel de etape în viața lor au nevoie să li se reamintească cât sunt de frumoase.

Proiectul “Frumusețe pentru cancer” reprezintă și viziunea noastră. O colaborare de suflet pentru un plus de bine adus tuturor celor care au trecut sau trec prin această grea suferință. Ne implicăm activ și vom pigmenta săptămânal femei puternice, respectând standardele estetice și de sănătate.

Încrederea acordată de Asociația și rolul în acest proiect reprezintă munca și dedicarea noastră de-a lungul timpului. “Frumusețe pentru cancer” este o campanie umanitară necesară, iar Academia Elena Copăceanu împărtășește valorile promovate prin intermediul acestui proiect.

Asigura-ti locul la
orice curs