Academia Elena Copăceanu

Academia ”Elena Copăceanu” este un proiect educațional care își propune să sistematizeze și să desăvârșească standardul de pedagogie a serviciilor semipermanente de înfrumusețare.

Echipa de traineri este formată din tehnicieni de prestigiu, care pe lângă informația valoroasă pe care o transmit, sunt determinați să transmită și pasiunea lor pentru acest domeniu.

Academia este fondată în anul 2012 de Elena Copăceanu, master trainer recunoscut la nivel internațional, pentru rezultatele excepționale și pentru revoluționarea domeniului dermopigmentării.

Informatii de
calitate

 • Echipa

  Ne bucurăm să îți oferim o echipă completă și profesionistă
  de specialiști din domeniul de beauty, de la micropigmentare până la tratamente faciale. Toți trainerii din cadrul cursurilor noastre lucrează de asemenea în clinică și îți explică din experiența lor reală.

 • Diplome

  Mai mult decât o simplă acreditare - motivația noastră este să îți oferim o experiență reală de învățare, cât mai practică și folositoare pentru tine. Astfel, vei
  dobândi mai mult decât o simplă diplomă - vei primi cunoștințe și abilități ce te vor ajuta să ai succes și să lucrezi cât mai rapid după finalizarea cursului.

 • Cursuri

  Oferim atât cursuri de acreditare, cu o bază cât mai completă și complexă, cât și cursuri pentru specializare (Masterclass-uri).
  Contactează-ne și te vom ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine!

Povesti de succes

ROL

Florina Istrate

Citeste mai mult

ROL

Livia Nica

Citeste mai mult

ROL

Cristina Delcaru

Citeste mai mult

ROL

Alina Delcaru

Citeste mai mult

ROL

Corina Toma

Citeste mai mult

ROL

Cristiana Cristescu

Citeste mai mult

Asigura-ti locul la
orice curs